Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

Klik hier

Uitvaartverzorging

Het gezicht achter Uitvaartzorg ‘t Licht is Jolanda de Jong. Voordat ze in 2013 voor zichzelf begon, werkte ze 12 jaar bij een grotere uitvaartonderneming in de kop van Noord-Holland. Naast de vele jaren aan ervaring heeft ze zich ook gespecialiseerd in het balsemen en de cosmetische verzorging van de overledenen als extra onderdeel van de uitvaartverzorging.

Balsemen

Dankzij het balsemen blijft het lichaam van de overledene – ook zonder koeling, Bij een normale kamertemperatuur – langer mooi, zelfs tot aan het moment van de uitvaart. Hierdoor kunt u uw dierbare herinneren zoals hij/zij was, en kan een ieder op een waardige manier afscheid nemen van de overledene. De kist kan open blijven en de familie kan de overledene nog zien.

Urn bijzetten

Het komt vaak voor dat de nabestaanden een urn met daarin het as van hun dierbare willen bijzetten in het graf van een familielid. Bij het cremeren zijn er veel verschillende mogelijkheden om het as te bewaren of te verstrooien. Bijzetten in een bestaand graf was tot nu toe niet echt een mogelijkheid. Dankzij een innovatieve en respectvolle manier kan dat via INnovatie VORMgeving.

Innovatie in de uitvaartzorg

Innovatie in de uitvaartzorg

Naast het werk in de uitvaartbranche richt Uitvaartzorg Het Licht zich ook op innovaties en technologieën in de uitvaartzorg. Om zo een respectvolle manier van afscheid nemen te bewerkstelligen. Tijdens de vele jaren dat Jolanda de Jong werkzaam is als begrafenisondernemer merkte ze steeds vaker dat er behoefte was in innovatieve producten....

Read more
Ik ben verzekerd, kan ik bij uitvaartzorg “Het Licht” terecht?

Ik ben verzekerd, kan ik hier terecht?

Heeft u een uitvaartverzekering? Bij elke uitvaartverzekering bent u vrij om zelf een uitvaartonderneming te kiezen. Echter is het bij sommige verzekeringsmaatschappijen wel verstandig om vooraf, naar het besteedbare bedrag te informeren. Dit komt doordat aan naturapollisen meestal een vaste uitvaartonderneming… ...

Read more