Afscheid nemen zoals u dat wilt.

Het verliezen van een dierbare is een verdrietige periode en voor menig geldt dan ook dat het regelen van een passend afscheid daarom een moeilijke taak is. Uitvaartzorg ‘t Licht biedt daarin een oplossing door persoonlijke uitvaartverzorging waarin we u met raad en daad adviseren om zo een mooi en passend afscheid te organiseren.

Het gezicht achter Uitvaartzorg ‘t Licht is Jolanda de Jong. Voordat ze in 2013 voor zichzelf begon, werkte ze 12 jaar bij een grotere uitvaartonderneming in de kop van Noord-Holland. Naast de vele jaren aan ervaring heeft ze zich ook gespecialiseerd in het balsemen en de cosmetische verzorging van de overledenen als extra onderdeel van de uitvaartverzorging. Deze extra service zorgt ervoor dat ze u nog beter van begin tot eind kan begeleiden.

Ieder mens is anders, dus ook ieder afscheid. Een motto dat we graag gebruiken in onze uitvaartverzorging. Daarom gaat Uitvaartzorg ‘t Licht altijd eerst in gesprek met de klant om te kijken wat de wensen zijn. Ook de mate van begeleiding is natuurlijk bespreekbaar. Sommige klanten willen het hele proces uit handen geven, terwijl andere klanten juist heel veel zelf willen regelen.

Voor meer informatie over onze diensten, of als u een vrijblijvende afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen door te bellen met 06–44 48 11 33 of stuur een mail via het contactformulier.

Uitvaartzorg Het Licht
Jolanda de Jong
Zandvaart 35
1764 NK Breezand